neděle 4. června 2017

 Produkty bez kterých by pro mě a mého syna byly horké dny utrpením :( :) :-***

Ahoj všichni , zdravím Vás u mě na blogu Deník mladé maminky . Omlouvám se , že jsem nebyla dlouho aktivní , ale v poslední době se toho událo víc než dost . Teď už ale k tomu hlavnímu a to je dnešní článek :) . Bude se týkat produktů , bez kterých bych v těchto teplých dnech " Vedrech " nemohla já  můj syn fungovat.....:-)


1.Balea - Termální voda : Neuvěřitelně příjemné osvěžení , pro mě i mého synka :) . Pokud cestujeme autem je to pro mě naprostá nezbytnost , mít u sebe stejně tak , jako plenky a ubrousky a za tak málo peněz tolik radosti??  Mám již několikáté balení a samozřejmě , že zase dokoupím :) ...... Slyšela jsem i o jiných značkách , které tyto vody vyrábí , ale nějak se mi nechce měnit. :).
 










2.Balea - Tělový sprej : Tento sprej ano zase od značky Balea  , ale opravdu tyto produkty jsou mnou zakoupené a nejedná se o reklamu , nebo spolupráci :) . Jinak ,  tento tělový sprej je naprosto báječný, v létě moc nemusím parfémy ,  protože velké množství parfémů co mám , tak jsou těžké , kořeněné a sladké . Já mám nejradši v horkých dnech svěží vůni , která není nějak "otravná " , proto jsem zvolila toto a vůbec nelituji :)........


3.Opalovací krém - Nivea for Kids : K létu neodmyslitelně patří i péče o pleť a pokožku pro syna ,  který chvíli neposedí a je potřeba chránit kůži před spálením , používám NIVEU ..... loni jsem použila jinou značku , momentálně si nepamatuji jakou ,  ale syn měl potom bohužel vyrážku , takže na Niveu nedám dopustit :) ....

4.Pleťový krém - Balea : Je příjemný , svěží ..... lehounce parfemovaný , okamžitě se vstřebá do pleti.  Pleť je po něm skvěle hydratovaná , ale zároveň není mastná :) , samozřejmě  na zimu nebude úplně dostačující , ale teď v létě si ho nemůžu vynachválit .:-)



5.Deodorant - Lady Speed Stick : Tak k tomuto produktu se snad vyjadřovat nemusím , nutnost bez které nemůžu fungovat :-) , můžu ho fakt doporučit určitě koupím další balení !!!!!! :) .

 6.Pití a Kšiltovka : Tak tohle je snad ta nejnutnější věc z těch všech zde zmiňovaných. Čepice pro syna je nezbytná ochrana proti úpalu a úžehu .... no a pitný režim je snad každýmu jasný :) . Bohužel fotku láhve nemám :D ..
Doufám , že se Vám dnešní článek líbil , že to nějaké z Vás pomůže a naopak třeba Vy mě dáte nějaké rady , jak to vedro přežít :) . Budu ráda za každý komentář, like i odběr :) . Slibuji , že další článek bude do týdne . PS: Tento článek není sponzorovaný :) . Vše je z mé hlavy a prostě Balea u mě vede . :)
Mějte se krásně a budu se těšit u dalšího článku :) ...... SIMONA :-* ...Krásný zbytek večera.

5 komentářů: