čtvrtek 5. října 2017











NAŠE SVATBA




Ahojky všichni :-) , dlouho jsem přemýšlela , zda tenhle článek vůbec psát , ale jelikož mi chodilo hodně dotazů ohledně svatebních příprav, šatů , oddávajícího atd atd , tak jsem se rozhodla , že se o tenhle nezapomenutelný zážitek a zaroveň jedno z nejdůležitějších rozhodnutí podělim :-*. Tak doporučuji , ostatně skoro jako u všech článků , udělat kávu , čajík , teplé ponožky , něco dobrého , protože to bude vážně dlouhé :) .......... a užít si alespoň takhle semnou můj svatební den :) . 

31.10.2015

 Den který si budu pamatovat navždy <3 . Proč zrovna tohle datum ? Proč zrovna říjen ? Ne opravdu to nemá souvislost s Heloweenem :-* , ale v tuhle dobu už jsem byla těhotná , na konci 4 měsíce a jelikož jsme si řekli , že s velkým bříškem na jaře , nebo dokonce už s miminkem by ta svatba byla opravdu náročná :-) , tak  jsme si řekli , že to bude tento den :-).

30.10.2015 
Den před svatbou byl velice náročný a to hned z několika důvodů :-*.
Brzy ráno , jsme já , moje mamka a můj švagr jeli nazdobit kostel . Mezi tím během dopoledne , přijela moje 90letá 
babička s bratrancem a jeho snoubenkou <3 , až z Moravy . 
Najedli jsme se , mamka upekla výbornou sekanou a udělala opravdu luxusní bramborový salát . 
Odpoledne jsme museli nachystat do krabiček výslužky , nachystat vše co bylo potřeba odvézt na místo kde,  se konala hostina a raut :-*. Mimochodem moje švagrová , dvojče mého muže si v podvečer uvědomila , že nemá sako a jelikož šla za svědka manželovi , tak byla potřeba aby byla opravdu elegantní , tak jsem s ní ještě "lítala" po obchodech abychom něco sehnali a ano sehnali . Potom jsme jeli vše odvést do Hoštky , vyzvedli jsme i dort a vše se připravilo na ten osudný den :-P . 
Přijeli jsme pozdě večer , říala jsem si , že nervama nedospím , ale omyl byl pravdou , lehla jsem si a padla za vlast :p :) . 

31.Října 2015 

Tak konečně ten slavý den D na který se těší snad každá žena <3. Ráno cca okolo půl 7 jsem šla ke kadeřnici , která měla v rukou mé vlasy  :-* a jejich úpravu , během toho přijela i moje kamarádka , která mi udělala makeup , se kterým jsem byla mimochodem moc spokojená , protože byl přirozený :-) . Když jsem byla dostatečně "zkrášlená", šla jsem domů , kde už můj otec zdobil auto, za pomocí mého muže a mamky, kteří  donesli kytky a vše okolo toho . Manžel hned zase běžel k sobě domu :) . Do této chvíle jsem byla celkem v pohodě , žádná tréma , ani nic tomu podobného :-* , ale když se u nás začli všichni sjíždět , moje rodina , kamaradi atd , tak to na mě dolehlo :-) , když už nastal čas šla jsem se obléci do šatů do kterých mi pomohly kamarádky :-*.
Když už jsme všichni byli připravení , šlo se k autům :-* , to už jsem byla značně nervozní .. Mimochodem byli jsme dohodnutí s manželem , že hned jak bude jeho strana připravená , že zavolají a my nasednem do aut a přijedeme k jejich domu , odkud jsme vyjížděli , kolonou cca o 14-15 autech.Svatba se konala v Roudnici nad Labem , v kostele . Když jsme dorazili na místo , za pomocí hromadného troubení . Tak se všichni "slezli" před kostelem . Když vyšel Pan farář odvedl manžela a jeho babičku do kostela , to aby mě neviděl :-* , no a postupně tam šli všichni ....... a teď nastal ten okamžik , kdy jsem nevěděla co mám dělat , jestli se usmívat , brečet nebo co vlastně , srdce mi bušilo .....chytla jsem se táty a za jeho doprovodu , jsme šli společným krokem k oltáři :-* a samozřejmě za doprovodu varhan . Bylo to neuvěřitelné , nezapomenutelné . Zde jsou nějaké fotky z obřadu :) .

Po obřadu přišli na řadu samozřejmě gratulace atd .... poté jsme se všichni přesunuli do Hoštky kde proběhly klasické rituály , jako je malej panák ( pro mě samozřejmě jen voda :D , rozbití talíře atd . Následně už jsme šli do sálu , kde to bylo neuvěřitelně krásně nachystané :-*.
Všechno bylo výborné , polévka byla klasická s knedlíčkama a jako hlavní chod kuřecí plátek na přírodno s bramborem :-* . ......... Po jídle klasicky poběhlo rozkrojení dortu atd , focení  .... předání svatebních darů :-* a manžel měl připravené překvapení  , ve formě videa  , které bylo o tom jak jsme se poznali :-* a druhé překvapení bylo od svatebčanů , také video s gratulacemi , bylo to moc krásné :p . Okolo 3-4 kdy si všichni odpočinuli začal raut :-* .....

 V každém případě  , jako na každé svatbě nesměla chybět ani pořádná kapela :-* , která nám hrála i na maturitním plese , přijeli jen 2 , ale to vůbec nevadilo , protože to byli manželé a byli užasní :-* ........Hráli snad do 11, všichni se skvěle bavili , tančili a všechno se naprosto povedlo :-* . Byla jsem nadšená :-) . Řekla bych , že jsem snad na nic nezapoměla  a alespoň ve zkratce a s pár fotkama Vám přiblížila Náš Velký Den ..... :-* <3 ..... ŘEKLA BYCH , ŽE VŠICHNI ZÚČASTNĚNÝ VČETNĚ MĚ A MANŽELA NA TENTO DEN NIKDY NEZAPOMENEME :-* . Už budu končit , přeju Vám příjemné čtení , krásný večer a pokud Vás to taky čeká , tak si to hlavně užijte a nenechejte si to nikým ani ničím zkazit :-*<3 .... Mějte se krásně a vidíme se u dalšího článku . Sim :-*






 ´-
+


4 komentáře: