sobota 25. února 2017

JAK BÝT MAMINKOU V DOMÁCNOSTI A NEZBLÁZNIT SE ? :).

Ahoj všichni , konečně jsem se dostala k tomu , abych napsala svůj oficiálně první článek.
Původně jsem si říkala , že budu psát každý víkend , ale bohužel mi to vůbec nevyšlo. 
Každopádně dnes bych se chtěla trochu rozepsat o tom ,  jaké to vlastně je , být mladou maminkou , protože taková otázka je myslím dost často kladená . 
V první řadě bych chtěla říct , že vše co tu bude napsané budou čistě jen mé subjektivní pocity , každá jsme jiná , tak doufám , že mě za to někdo nebude odsuzovat a podobné !... :) . 
Myslím si , že stát se matkou je jedno z nejdůležitějších a nejtěžších rozhodnutí v životě , protože početím se změní život každé budoucí maminky :) , ale jak se z toho všeho nezbláznit ? Jak to vlastně zvládnu ? Tyto otázky si dost často pokládám , dle mého je důležité si mezi tím "přebalováním" , "kojením" a tím vším najít chvíli pro sebe , nebo nějaký cíl či koníček . Ačkoliv si spousta lidí myslí , že pokud je matka na mateřské , tak by měla mít kruhy pod očima , vlasy "vstala a šla " , vytahané oblečení a podobné ....pravdou je , že občas nelze jinak . 
Ale co si tu mateřskou trochu zpestřit ? Každá z nás má určitě něco co jí naplňuje a co jí baví , tak proč v tom nepokračovat ? Já osobně miluju makeup , módu a vše co se týká beauty a fashion  scény :) a protože jsem se tomu věnovala před otěhotněním , tak proč bych v tom nepokračovala ??? Protože dřív se nehodilo, aby maminka chodila nalíčená a upravená ? .....Ne.



 Pokud mám čas a třeba je mi smutno,  tak si sednu a prostě se začnu líčit zkouším různé nové věci protože se u toho uklidním a uvolním . Myslím si , že je důležité mít v někom oporu , v kamarádce či manželovi , rodičích to je asi na každém . Já mám to štěstí , že mám skvělého muže se kterým se navzájem podporujeme a motivujeme v tom co děláme . Je důležité si asi uvědomit vlastní hodnotu a mít se radi takový jací jsme :)  , protože jedině tak můžeme něčeho dosáhnout  , proto se nebojme být trochu sobecké to , že jsme maminky neznamená , že jsme chodící roboti :) . Takže já se pro dnešek rozloučím , protože si myslím , že jsem napsala přesně to co jsem chtěla :) , všem přeji hezký zbytek večera a hlavu vzhůru :) . Těším u dalšího článku ........ :-* Simona



3 komentáře: